Liva og jeg

Prinsessen har sovet hele natten!!!

Og helt uden at vågen en eneste gang!! Det er for vildt! Jeg har kun været oppe 2 gange men det var fordi hun havde tabt sutten. Ligeså snart hun fik den så sov hun videre. Hun vågnet kl 6.15. Men frisk er jeg for første gang i mange måneder! Og det er virkelig dejligt! Føler ikke jeg har brug for kaffe, hvilket er unormalt 🙂 Og jeg er ikke træt til at vil sove sammen med hende som jeg plejer når hun skal ha sin første lur her kl 9. Jeg håber på at det vil forsætte sådan. Nu skal jeg ikke sætte mine forvetninger for højt. Det er jo kun første gang hun har gjort det. Der er ingen der siger at hun vil gøre det igen i nat. Men jeg håber virkelig!!!!

IMG_5383

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *