Liva og jeg

Prinsessen sover så dårligt nu!

20130828-212812.jpg

Vi er som sagt begyndt i sidste uge på at gå væk fra flaske om natten. Du kan læse indlæg HER. Og de sidste 2 nætter har været et helvet for mig!! Virkelig ingen søvn og op 30 gange hvis ikke mere. I går nat var slemmest. Normal vågner hun, sætter sig op i sin seng og siger lyder. Eller også taber hun sin sut og ligger og siger lyde – så vågner jeg og plejer at kunne ligge hende ned eller give hende sin sut og så sover hun igen. Men i nat når hun vågnet, græd hun hvergang. Hun rodet rundt i sengen og vendte sig fra ryg til mave. Hun tabte sin sut op til flere gange og begyndt at græde pga det. Hun lå i søvne og græd selv om hun havde sin sut i munden. Jeg prøvet alt og intet virket. Jeg var oppe hele natten med hende! Til sidste gav jeg hende en flaske og så faldt hun endelig til ro, men sov ikke. Nej nej kl var jo 04.30 om morgen på det tidspunkt og vi skulle op i følge prinsessen.

FUCK JEG VAR TRÆT!!!!! GODT MORGENSUR OG IRRITERET PÅ HENDE!!

Jeg afleveret hende i vuggestuen kl 08.00 i morges. Gik så direkte hjem og SOV!! Nej hvor var jeg træt. Da jeg vågnet skulle jeg til et møde i banken og videre til Danefæ lagersalg. Du kan læse om det indlæg HER. Jeg nået lige hjem og bum så ringer min mobil. Det er vuggestuen. Hun har feber, er varm og pylret. ÅHHHH FORHELVET! Måske derfor hun har sovet dårligt? Hun var bare ikke varm i nat, men måske det var et tegn på at hun var ved at blive syg.

Jeg gik lige op og ind i lejligheden og ind af døren kom Tobias så. Vi gik sammen der over og hente hende. Hun havde næste ikke sovet i den tid hun havde være der i dag. Hun var mega pylret, så jeg skyndt mig hjem og tog hendes temperatur. Den er godt nok på 38 grader, men da jeg tog den igen inden hun skulle sove var den faldet til 37,6 grader. Hun ville næsten ikke spise noget aftensmad og var allerede træt da kl var 18.00. Tobias lage hende og hun faldt i søvn med det sammen. Jeg gik ind og tjekket til hende og hun lå og svedte helt vildt. Hendes natdragt var våd, hendes pude var våd og samt hendes hår i nakken. Af med alt tøjet, skifte pudebetræk og få hende til at sove igen. ØV, det tog så lige en halvtime med hjælp fra endnu en flaske.

Jeg får nok endnu en dårlig nat med ingen søvn. Men jeg kan jo sove når jeg bliver gamle og grå 🙂 Det vigtigste er at hun ikke er syg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *