Liva og jeg

Små skridt med støtte

Hun er begyndt rigtigt meget at stille sig op af ting. Sofabordet, sofaen, tv bordet osv. Der står hun så i meget lang tid. Og nogen gange så står hun der så længe at hun bliver utilfreds og begynder at brokke sig. Så må jeg komme over og hjælpe hende ned på rumpen så hun kan kravle rundt igen. Det er som om hun ikke selv lige kan finde ud af at sætte sig ned igen efter hun har rejst sig op. Prøv og se hvor utilfreds hun ser ud på de næste 2 billeder. He he, prinsessen er ikke glad over jeg tag billeder af hende. Hun vil heller ha jeg hjælper hende ned på rumpen så hun kan kravler 🙂

20130820-134331.jpg

20130820-135747.jpg

Men i dag tog hun sine første skidt ved hjælp fra støtte af sofaen. SÅÅÅÅÅÅ stolt over min lille pige. 9 måneder og har taget sine første skidt. Det er jo vildt stort!

20130820-135756.jpg

Selv over hos Bonzo stille hun sig op. Og nogen gange så falder hun forover og ned i ham. Hun er lidt streng fordi hun kravler over til ham og vækker ham ved at hive i ham. Og når hun falder ned i ham så ligger hun nærmest oven på ham og kan ikke komme op igen. Det er godt han er lidt ligeglad med det 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *