Alt muligt blandet

Stadig problemer med søvn

Tobias og jeg har ændret mening ang om at fjerne flasken om natten. Vi har prøvet nu i over en uge og det fungere ikke. Hun vågner mere op end nogen sinde før og det er en kamp at få hende til at sove igen. Hun græder og skriger som om det er verdens undergang for hende hver gang hun vågner og jeg kan ikke få hende til at falde til ro. Så vi giver hende flaske igen. Men vi giver hende også flaske inden vi går i seng. Hvilket betyder at hun får en flaske på 120-150 ml kl 19.00 når hun skal sove. Og så får hun en flakse på 120 ml ca kl 22.00 når jeg går i seng. Og så får hun igen en flaske på 120 ml kl 04.00 når hun vågner der. Jeg synes det er rigtigt meget hun drikker. Og kan ikke forstå at hun kan drikke så meget. Hun må virkelig være sulten/tørstig om aften/natten. Og jeg er ikke sikker på om det er det rigtige vi gør med at give hende så meget. Men hvis jeg giver hende vand så skubber hun det væk med det sammen. Det er kun en flaske hun vil ha.

I nat var virkelig slem. Hun vågner omkring kl 02.30 og ville ikke sove igen. jeg gav hende en flaske og hun faldt ikke i søvn, hun var lysvågen. Og alt hvad jeg gjorde for at ligge hende til at sove fik hende til at bryde ud i skrig og gråd. Jeg var så sur og irriteret på hende til sidste at jeg gav op. Tobias måtte overtage og prøvet på alle måder at få hende til at falde til ro. Efter en time gav Tobias også op og jeg tog over igen og lage hende i sin barnevogn. Det fik hende i det mindste til at stoppe med at græde!! Hun lå bare og kigge og holde om sin sutteklud og efter 20 min var hun faldet i søvn. Jeg tog hende op og lage hende over i sin seng igen.

Jeg forstår ikke hvorfor hun er sådan her om natten. Hun får flaske 3 gange og alligevel vågner hun, skriger og græder som aldrig før. Jeg kan hverken vugge hende i min arme, ligge hende ned i hendes seng, synge for hende eller ligge hendes over i vores seng. Intet hjælper. Jo barnevognen hjælp i nat. Men jeg kan jo ikke ligge hende der i hver nat når hun vågner. Og så vækker hun mig 30 gange om natten af flere grunde. Mangle på sut, vendt om på maven, sat sig op og sidder i søvne, græder i søvne, siger lyde i søvne osv osv

Tobias og jeg ved virkelig ikke hvad vi skal gøre. Og trods af at hun vågner så meget om natten så vågner hun stadig fast om morgen imellem kl 05.00-06.00. Der begynder vores dag så. Jeg er virkelig frustreret over det og det gør så ondt i mit hjerte når hun græder så meget som hun gør. Kan ikke lig at min lille prinsesse er så ked af det om natten. Og så får jeg rigtigt dårlig samvittighed over at jeg bliver så sur og irritere på hende om natten fordi jeg ikke kan få hende til at sove igen. Jeg føler mig som en rigtigt dårlig mor. What to do??

Billeder fra i morges da hun vågnet kl 05.00. Vi læste bog og børste tænder. Det skal lige siges at når hun vågner om morgen så vi har den gladeste pige om morgen. Hun er rigtigt glad, smiler og griner fra om morgen af. Så er det som om at hele nattens forløb aldrig er sket!

20130830-062317.jpg 20130830-062311.jpg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *