Liva og jeg

En dag med en feberramt prinsesse!

20130905-120717.jpgDet var ikke lige sådan jeg havde regnet med min dag vil blive! Jeg havde planer for i dag, ting jeg gerne ville. Men prinsessen er syg med feber, rigtigt høj feber. Det starte allerede igår med 38,4 og så forsatte den ellers op igennem natten og her til morgen. Fik ikke meget søvn i nat fordi hun havde det så varmt pga feberen. Og Tobias måtte endnu en gang (som han har gjort så mange gange nu) rykke ud på sofaen og sove. Så jeg kunne sove sammen med Liva og tag mig af hende i løbet af natten.

20130905-120721.jpgIgår da hun starte med at få feber var jeg overbevist om det var pga hendes 4 tænder der er på vej ud. Det er sikkert også en del af grunden til det og grunden til hun er max pylret. Men efter som feberen forsatte med at stige tog vi lige en tur til lægen og der efter på apoteket for at hente nogen panodil junior til hende.

20130905-120725.jpgSå ingen vuggestue i dag men max hygge med Timmy Tid 🙂 Hvilket var det eneste der fik hende til at falde til ro, stoppe med at græde og ligge stille i sofaen. Hun sov 4 gange idag og det var lange lure hun tog sig. Og ellers har jeg måtte bære rundt på hende, hvis ikke vi sad ned hvor hun så sad hun hos mig. Jeg kunne ikke lade hende være alene i 2 sek fordi så ville jeg sætte den helt store tude tur igang hos hende. Hun har meget ondt i sine tænder og feberen var næsten op på de 40 i dag. Den er heldigvis faldet hen på aften men det tog mig desvære næsten 2 timer at ligge hende til at sove nu her.

20130905-142910.jpg20130905-142914.jpg

Hun er begyndt at ligge sig op af mig og Tobias. Altså ligge sit hovede på ens mave eller op af ens arm og det elsker jeg at hun er begyndt på. Synes det så hyggeligt at hun vil ligge tæt op af mig når vi sidder i sofaen, på gulvet eller i sengen. Og at hun så bliver liggende og ikke fjerner sig med det sammen det er vildt hyggeligt. Jeg har længe savnet at havde den kontakt med hende hvor hun ligger i mine arme som hun gjorde som lille baby. Så dejligt at hun er begyndt på det 🙂 Et godt øjeblik vi havde i dag med det under Timmy Tid 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *