Liva og jeg

Liva´s måde er altid den rigtigt måde!

20130901-122113.jpg At ligge vasketøj sammen er ikke altid det nemmeste og ikke det der går hurtigst hjemme hos os. Liva vil nemlig rigtigt gerne hjælpe, hvilket jeg også er rigtigt glad for at hun vil. Men hun gør det jo bare ikke lige på den rigtigt måde. Jeg tag alt vasketøjet ud af vasketøjskurven efter det er blevet vasket og er tørt igen, så det ligger i en stor bunke på gulvet. Så begynder jeg at ligge det pænt sammen og ned i vasketøjskurven igen. Så er det nemmer at bære ind i soveværelset hvor vores klædeskab står. Men Liva synes jo at det hele skal ud igen og at det skal ligge på gulvet og meget gerne krøllet sammen. Så hver gang jeg ligger noget ned i kurven, tager hun det op igen. Jeg kan bruge lang tid på at fortælle hende at hendes måde er forkert og min er den rigtige. Det er hun så ikke helt enig i og giver mig tit et surt ansigtsudtryk eller en sur lyd som om at det er forkert det jeg gør.

Nogen gange tag hun noget og så giver hun mig det. Så ligger jeg det sammen og ligger det pænt ned i vasketøjskurven igen. Og så kan vi begynde forfra med at hun så tag det op og giver mig det igen 🙁 Hun er sku sjov og jeg syns det er ret hyggeligt at hun sidder og hjælper – hvis man kan kalde det for det 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *