Liva og jeg

Rask og frisk til vuggestue igen

Så er hun kommet oven på igen! Ingen feber og frisk igen. Igår (mandag) var hun igen i vuggestue og det var dejligt at kunne aflever hende. Hun har ikke været sig selv de sidste par dage da hun jo havde høj feber og var pylret! Hun hang jo på mig hele tiden og græd ret meget. Hun ville ikke noget og alt hvad jeg gjorde sat bare tåre igang hos hende. Men feberen forsvant i søndags og det var dejligt. Man kunne også mærke forskel på hendes personlighed da feberen var væk. Hun snakket, grinte og hygge sig her hjemme. Så i vuggestue kom hun igår og da jeg hente hende igen sad hun ude i regnen på legepladsen og havde en fest! Hun hygge sig virkelig og kravlet rundt. Hun var beskidt og mudderet. Hun havde sand i hele ansigtet og overalt på sine hænder. Men jeg smilte bare, for hold op hvor bliver jeg glad når jeg ser hende hygge sig over i vuggestuen. Det er bare godt for hende at være der, hun både udvikler sig og leger med andre børn. Tobias og jeg er så glade for at hun er starte og hvor godt det går der over med hende.
20130909-180837.jpg

20130909-180843.jpg

20130909-180906.jpg

20130909-180911.jpgHun har regntøj fra Småfolk på. Og det er jeg så glad for at ha købt til hende på lagesalg. Det passer perfekt og holde hende tør.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *