Alt muligt blandet

Arbejde og familie

Det er snart en månede siden jeg er starte på arbejde igen. Og jeg har svært ved at få det til at fungerer med arbejde og familie efter min mening. Trods af jeg kun har 25 timer så synes jeg ikke det hænger sammen for mig. Mine vagter gør at jeg ikke kan hente Liva og er først hjemme ved 5 tiden. Og så er der min aftnevagter som gør jeg først er hjemme lidt i 9 om aften. Og sådan er det vel at arbejde i butik. Men måske jeg ikke skal arbejde i butik nu hvor jeg har fået et barn??

Når jeg har en dagvagt så er jeg som sagt hjemme ved 5 tiden. Så kan jeg lige hygge lidt med Liva  og så skal der laves mad. Så skal vi spise og derefter skal Liva i bad og i seng. Så det er sku ikke meget tid jeg får med hende. Og jeg aflever hende hver morgen kl 8.00. Tobias henter hendes så imellem kl 15-16.

Når jeg har aftenvagter så skal jeg først møde kl 14.00. Men har så fri kl 20.15 og er derfor først hjemme kl 21.00. Og når jeg kommer hjem fra sådan en vagt så sover Liva allerede. Så har Tobias sørget for det hele og lagt hende. Så der for jeg heller ikk noget tid med Liva.

Og så er der weekenden vagter. Arbejder man i en weekend så arbejder du både lørdag og søndag. Altså hele dagen i hele weekenden er jeg er væk. Og Tobias er hjemme og har Liva og hygger og leger med hende. Uden mig!!!!

Jeg føler heller ikke jeg har tid til at se familie eller venner. For når jeg har fri så vil jeg gerne være sammen med Tobias og Liva. Lavet noget med dem som familie. Da jeg var på barsel gik jeg og sagde jeg glædet mig til at komme tilbage på arbejde og komme igang igen. Nu vil jeg gerne være på barsel igen da jeg ikke føler jeg har noget tid. Butiks tider fungere ikke for mig som de gjorde da jeg ikke havde Liva. Jeg føler jeg går glip af ting og oplevelser med Liva når jeg har de her vagter. Jeg må se om jeg kan komme videre til noget andet inde for IKEA ellers skal jeg begynde at kigge efter noget nyt.

Det er ikke fordi jeg ikke kan lig mit job. Fordi det kan jeg 🙂 Og især alle mine kollegere. Det er dem der gør det er sjovt at være på arbejde hver dag. Det er dem der gør jeg glæder mig til at komme på arbejde. Men det er bare de butiks tider der ikke fungere. What to do????

CollageImage21 IMG_7241 IMG_7399

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *