Alt muligt blandet, Liva og jeg

At samle noget fra IKEA med en baby

Liva´s lege hjørne har jeg skrevet om et par gange og vist billeder af. Hun har jo ikke noget værelse så det er ude i stuen hun har fået et lille hjørne. Før hen havde hun en lille kasse fra IKEA med alt hendes legetøj i. Men nu har hun så meget at det nærmest lå ud over det hele. Og vores stue var nærmest blevet til et legetøj land.

Og sådan noget kan Tobias slet ikke ha. Efter hans mening skal hendes legetøj ligge i kasser og ha en fast plads og ikke ligge gulvet i stuen. Det er jeg også enig med ham i men det genere mig ikke at det ligger på gulvet. Hun skal jo ha lov til at lege og sidde på gulvet og lege med hendes legetøj.

Men vi begge var enig i at den kasse hun havde ikke var stor nok og vi måtte find en anden løsning. Så en dag efter arbejde købte jeg Trofast systemet med hjem. Liva var helt vild efter at ville være med til at samle, pille og røre. Normal kan jeg samle ting fra IKEA ret hurtigt. Vi skal jo samle en gang i mellem over på arbejdet. Men med en baby der er vild nysgerrig og vil hjælpe så tager det meget længer tid. For jeg skal også holde øje med at hun ikke spiste nogen af de små skruer osv. Helt nemt var det ikke men jeg fik det samlet og lagt legetøjet i de forskellige kasser så de har en fast plads.

photo 1 photo 2

photo 3 photo 5Jeg viser jeg før og efter billeder af hendes lege hjørne lidt senere 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *