Børnetøj og mode, Liva og jeg

Fødselsdags brunch på Cafe 22

I søndags var vi inviteret til brunch på cafe 22, med Tobias familie, da hans storebror havde fødselsdag. Super hyggeligt sted der lå lige ud til søerne. En rigtigt lækker brunch og der var også godt fyldt op med mennesker. Det var første gang jeg var der, men ikke sidste gang 🙂

CollageImage24 CollageImage26

Nu hvor det var fødselsdag så fik jeg mulighed for at give Liva noget af hendes fine tøj på. Hun fik sin nye cardigan i leopard mønster og brune strik leggings på fra H&M. Hun havde en alm hvid body på indeunder.

CollageImage23 Og så fik hun sin lækker dunjakke fra Zara på plus sin strik hue fra Noa Noa. Hun var en lille lækkermås til den fødselsdag 🙂

CollageImage22CollageImage27

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *