Liva og jeg

Sov nu for helvet!!!

Jeg er så træt! Har været på arbejde hele dagen. Og vi har haft max travlt!! Tobias er ikke hjemme og jeg sidder her hjemme på sofaen og havde håbet på jeg skulle ha en hyggelig aften for mig selv. Lidt alene tid og slappe af med Knæk Cancer showet på tv2. Men nej sådan skulle det ikke gå. Liva vil overhovede ikke sove. Hun gør ikke andet end at græd og skrige hver gang jeg ligger hende ned. Og lige før prøvet jeg at ligge hende i barnevogne og køre hende frem og tilbage inde i stuen. Men det ville hun sku heller ikke! Vores naboer må tro jeg slår hende så meget som hun græder når jeg prøver at ligge hende 🙁 Det er ret synd for hende at hun har det sådan her når jeg skal ligge hende. Normal plejer det ikke at være noget problem. men det har ændret sig efter jeg er starte på arbejde og har aftenvagter. Fordi nu er det Tobias der ligger hende om aften, så når jeg er hjemme og skal ligge hende så er hun rebelsk og kæmper imod. Græder og skriger 🙁

Åhhh jeg vil bare gerne ha lov til at ligge på sofaen og drikke coca cola og spise chips. Mega klamt, men det er sku det jeg har lyst til!! Og det skulle helst være i fred og ro uden Liva. Så sov nu for helvet barn!

20131026-212454.jpg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *