Liva og jeg

3 dage til 1 års fødselsdag

ÅHHHH GUD!!!! Der er 3 dage til Liva bliver 1 år. Hold nu op hvor er det vildt. Jeg kan slet ikke forstå at der allerede er gået 1 år siden hun blev født!

Vi skal fejre hende 4 gange! Min og Tobias familie er så stor at vi vil blive for mange i vores lille lejlighed. på en gang. Så vi må tag Tobias familie for sig selv, min familie for sig selv og så mine veninder for sig selv. Den 4 gang er så i vuggestuen på Livas fødselsdag. Jeg har endnu ikke fundet ud af hvad jeg skal tage med der ned. Jeg tænker frugt, sundt og let at lave!?

Der er så mange ting jeg skal ha gjort inden onsdag. Tobias familie komme til middag. Så jeg skal ha handlet ind og gjort klar. Plus at jeg skal ha fundet noget Liva kan få med over i vuggestuen den dag. Og om lørdagen holder vi så for min familie. Det er så kun til hjemmebagte boller og lagkage. Så det skal jeg også ha handlet ind til. Og oven i alt det skal jeg jo arbejde! Hvor er tiden når man har brug for den!

IMG_4119

Fandt lige dette billed af os alle. Liva er 1 måned plus nogen dage på dette billed. Tænk min lille prinsesse er så stor nu og bliver 1 år om lidt. Kan ikke forstå det!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *