Liva og jeg

Fødselsdag nr 2 med min familie

I lørdags fejret vi Livas fødselsdag med min familie. Jeg havde bagt boller og lavet 2 lagkager. Liva fik virkelig mange gaver. Det var en rigtigt hyggelig dag i dejligt selskab med hele familien 🙂 Min lillsøster har også en blog – den kan i følge HER og se endnu flere billeder af Liva´s fødselsdag.

IMG_7737 IMG_7738 IMG_7739 IMG_7740 IMG_7756 Liva i hendes fødselsdags outfit. Jeg laver et indlæg senere med det tøj hun havde på den dag 🙂 Billedet nedeunder: Liva sidder sammen med min lillesøster Victoria.IMG_7761CollageImage453Liva er meget glad for lagkage. Efter det første stykke, fik hun lov af min mor til at få et lille stykke kage mere! Jeg har nu en lille tyk pige efter alt det lagkage hun har spist 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *