Alt muligt blandet

På date med min mand i morgen.

Jeg skal på date med min mand i morgen aften, og jeg GLÆDER mig helt vildt. Han har været væk hele denne uge. Så udover at jeg har stået alene med aflevering og afhentning af prinsessen, aftensmad og vasketøj, rengøring, gå med Bonzo 3 gange om dagen – så savner jeg Tobias rigtigt meget. Jeg har næsten ikke snakket med ham i den her uge. Han har haft rigtigt travlt med en masse og jeg har ligesådan haft travlt med alt det her hjemme og arbejde. Jeg savner at tale med ham om alt i mellem himmel og jord. Om vores drømme og mål.

Desværre er det sådan at det er alt for sjældent, ham og jeg får lidt tid alene sammen. Hvis man altså ikke tæller den der time, vi holder os vågne i sofaen, efter Liva er blevet lagt. Og ja så sidder jeg alligevel altid på computeren om aften for at skrive indlæg her på bloggen og kigge på nettet efter tøj og andre ting til prinsessen og mig selv. Tobias plejer også at sidde på sin computer om aften når Liva sover. Så det er heller ikke fordi vi udnytter at nu sover prinsessen, så nu skal vi ha lidt hygge tid sammen. Snakke, grine og kigge hinanden i øjnene uden at havde en computer foran os 🙁

Vi har endnu ikke bestemt os om vi skal ud og spise først. Men det må vi lige se på i mogen. Vi har bestilt billetter til filmen Catching Fire – Hunger Games 2. Og den glæder jeg mig virkelig til at se. Hunger Games var virkelig fed, så har lidt store forventninger til den her!  Liva vil blive passet af Tobias mor og far.

Jeg glæder mig til i morgen. Jeg håber på vi får en god aften og at det er en god film. Måske også en god middag inden vi skal se filmen. Så kan vi nemlig få snakket lidt om ugen der er gået og om alt i mellem himmel og jord 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *