Alt muligt blandet

1 advent hos min mor

Som i ved har jeg ikke fået skrevet så meget på bloggen. Og jeg har en masse indlæg der skal skrives, men er lidt bagud for tiden med dem 🙁

I søndags, for snart en uge siden! Var det 1 advent og det holdte vi hos min mor og julehygget med æbleskiver og god mad. Min mor gør altid rigtigt meget ud af julen og pynter virkelig op. Jeg elsker det og synes det er så hyggeligt at komme hjem til hende i december månde. Min lillesøster, hende kæreste og deres datter var der også, plus min mormor og min morster. Det var dejligt at se hele familien og få hyggeligt med dem.

IMG_8054 CollageImage1advent IMG_8055 IMG_8056Min mor havde lavet 4 advent gaver til Liva og Amelia (min søsters datter) Og de skulle selvfølgelig pakke den første op der hjemme. Liva forstår stadig ikke helt det med at pakke noget op. Hun havde mere travlt med at kigge på legetøj og kravle ned fra sofaen.

CollageImage1advent2

Det fik Liva af min mor i 1 advent gave :)
Det fik Liva af min mor i 1 advent gave 🙂
IMG_8057
Liva og Amelia leger og hygger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *