Alt muligt blandet

3 advent

Jeg har lige brugt en time og 10 min på at ligge Liva til at sove. Det tag virkelig al min energi når jeg skal kæmpe med hende. Jeg står med en prinsesse der er meget ked af det  i den tid det tager mig. Jeg bliver så frustreret over det.  Men til sidste fik jeg beroligt hende og hun faldt i søvn. Det tager også alt hendes energi at græde og skrige så meget. Forstår ikke hvorfor det skal være sådan her hvergang 🙁

Vores dag i dag har ellers være rigtigt hyggelig. Tobias var ikke hjemme før om formiddagen da han skulle lave et løb i lyngby. Så jeg har rigtigt hygget med Liva i dag 🙂 Vi har lavet julegaver til familien. Liva fik lov til at male for første gang i dag. Det gik desværre ikke så godt da hun meget heller ville spise malingen end at male på de malerlærreder jeg har købt. Måske næste gang det vil gå lidt bedre 🙂 De skal jo males færdig inden jule aften 🙂
Efter vi havde malet lidt, kom hun hurtigt i bad da hun havde maling over det hele 🙂 Og så fik hun lov at sidde i sofaen og se Timmy Tid på vores ipad. Vi åbnet advent gave fra min mor. Og der i var en dvd film med Timmy Tid og en bog, som handler om at være på en bondegård. Vi elsker jo Timmy Tid, så det var bare dejligt med en ny film med det søde lille får. Og ja i følge mig kan vi jo ikke få nok bøger. Så det var en dejlig advent gave hun fik sig i dag 🙂 Da Tobias kom hjem tog vi ned på Islands Brygge kulturhus og spiste brunch. Liva var hel vild med deres yogurt, nok fordi de havde blandet den med  vanilje 🙂 Vi har virkelig haft en dejlig søndag.

IMG_8264 IMG_8265 IMG_8268 IMG_8269 IMG_8272 IMG_8274

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *