Liva og jeg

Hygge med min prinsesse.

Efter jeg har nået alt det jeg ha sat mig for jeg skulle i dag, hente jeg Liva fra vuggestue. Vi har rigtigt hygge her til aften. Vi har leget med bold. Det er hun blevet ret god til og hun synes det er sjovt. Hun prøver at kaste bolden til mig (den ender desværre bare bag hende eller ud til siden når hun kaster) Men så kravler jeg bare over og henter den. Så kaster/triller jeg den til hende og så tag hun den op og prøver at kaste den tilbage til mig. Vi har også leget med Lego Duplo, jeg samler dem og hun skiller dem af igen. Det synes hun er sjovest lige nu. Hun prøver en gang imellem at sætte to lego klodser sammen, men det er som om hun ikk er stærk nok til at sætte dem sammen. Så hun giver hurtigt op igen. Vi har også sunget sange og danset 🙂 Og så har vi spist brunkager til vi blev tykke! MUMS, de var gode. Jeg måtte lige købe en pose i Netto da jeg var nede og handle ind tideliger i dag. Og Liva elsker brunkager – hi hi.

IMG_8298 IMG_8303IMG_8301 IMG_8302

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *