Sommerhus

Alene i en uge med Liva.

Da Tobias, jeg og Liva boede i Barcelona, snakket vi meget om at købe et sommerhus i DK. Både Tobias og jeg er vokset op med at tage i sommerhus med familien om sommeren. Og da vi bor i lejlighed vil vi gerne havde noget med have og strand i nærheden. Da vi så kom hjem til DK igen i maj, var vi rundt og kigge på en masse sommerhus grunden. Vi fandt en grund på sjællands odde som vi forelsket os i og endte med at købe den. Vi har ikke rigtigt gjort noget ved den, da vi først skulle finde ud af hvordan vores sommerhus skulle se ud, hvordan det skulle bygges, hvor meget vil det kost osv.

Nu har vi endelig fundet ud af hvilket sommerhus vi vil havde, og det blev et Kalmar hus. Det bliver leveret oppe på grunden i morgen tidlig af Kalmar. Tobias skal op og bygge det sammen med en ven og Kalmar sørge også for at der kommer en tømmer og hjælper. Det er så spænden at det endelig bliver bygget. Jeg glæder mig til at se det færdigt. Men det betyder at jeg fra i morgen af skal være alene med Liva i en hel uge. Heldigvis så passer Tobias forældre Bonzo. Jeg vil ikke kunne få det til at hænge sammen med mine vagter og skulle aflevere og hente Liva fra vuggestue. Plus gå med Bonzo. Så vil det gå ud over ham og det synes jeg ikke han fortjener. Så jeg er bare glad for at Tobias forældre vil passe ham til Tobias kommer hjem igen.

Sådan her kommer vores sommerhus til at se ud når det er bygget færdigt 🙂 Vi har valgt at få det sort med hvide vinduer og døre. Ihhh altså jeg glæder mig!!!1615-1-full roemoe-033

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *