Alt muligt blandet

En kold og våd fornøjelse!

Tobias og jeg havde aftalt at tage i Tivoli i dag. Så da han kom hjem fra arbejde, pakket vi os godt ind og tog ind til Tivoli. Jeg havde sagt til Tobias at det ville begynde at regne hen på eftermiddagen, men det skulle selvfølgelig ikke stoppe os 🙂 Vi skulle ind og hygge og se Tivoli når det er bedst, nemlig om aften. Jeg elsker at være i Tivoli og i sær om aften når der lys over det hele. For Liva var det en hel ny verden. Hun peget på alle forlystelserne og kigget langt efter alt hvad der bevæget sig. Vi har faktisk aldrig set hende sådan før. Altså se hendes udtryk nå hun opdager noget nyt og spænden. Hun sad med åben mund og store øjne det meste af tiden vi gik rundt der inde. Vi tog lige en tur i den flyvende kuffert. Liva peget og snakket hele vejen igennem turen. Efter vi var fløjet igennem alle H.C. Andersens eventyr, fik jeg helt lyst til at læse dem. Men Liva er for lille til at kunne forstå dem, så enten skal jeg læse dem for min egen skyld eller så må jeg vente til hun bliver lidt ældre 🙁

Da det begyndte at regne, sætte vi os ind på restaurant Påfuglen for at spise. De er virkelig søde der inde og meget børnevenlige. Så det kan klart anbefales hvis man har børn med og skal spise aftensmad. Vi tog hjem bagefter, da det regnet alt for meget til vi kunne forsætte med at gå rundt og kigge. Så vi fik kun set halvdelen af Tivoli. Desværre, var vi bare uheldige med vejret 🙁 IMG_8521 IMG_8522 IMG_8539

IMG_8541 IMG_8529 IMG_8528 IMG_8523IMG_8544 IMG_8545IMG_8548 IMG_8550 IMG_8552 IMG_8555Vi var godt våde og kolde, da vi kom hjem. Liva kom lige hurtigt i badekar så hun kunne blive varm igen og så fik hun lov til at tumle lidt rundt i sofaen inden hun blev lagt. Det har været en dejlig da med fokus på familie, kærlighed og hygge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *