Alt muligt blandet

Fødselsdag for min mand

Igår var det Tobias fødselsdag. Men han havde aftalt med Kasper, min søsters kæreste, at de skulle op og arbejde på vores sommerhus. Så de var væk hele dagen og var først hjemme ved 4 tiden. Liva og jeg var så sammen med min søster Isabell og hendes datter Amelia hele dagen. Vi skulle lige hurtigt i IKEA og ha taget billed af de små. Her mellem jul og nytår er der nemlig en fotograf oppe i deres restaurant hvor man kan få taget et billed og så få et gratis. Vi fik taget et af Amelia og Liva sammen og så fik Liva taget et alene. De blev så gode de billeder. Må vise jer dem en anden gang 🙂 Så skulle vi lige hurtigt i Toys r us og købe Lego Duplo til Liva da hun havde fået et gavekort i julegave.

Ellers gik dagen med at hygge og handle ind til fødselsdags middag for Tobias. Tobias elsker Mixicansk mad. Så det skulle vi selvfølgelig havde og der blev også pynte op med flag og balloner. Vi fik lagt de små efter maden og så hygget vi med en god film sammen med Isabell og Kasper.

Jeg havde ikke købt nogen gave til Tobias da jeg plejer at ligge hans julegave og fødselsdag sammen. Så han får en større gave i stedet for 2 små. Så i år fik han, 6 styks boksershorts (Tro mig han havde brug for nye!!!) han fik også en parfume fra Zara og et løbe pandebånd. Den sidste gave han fik er en overnatning på et spa hotel i Sverige med 3 retters middag og en stor morgenbuffet. Så med alle de gaver han fik juleaften som også er hans fødselsdag gaver, så havde jeg altså ikke købt noget til ham igår.

Liva og AmeliaBillederne her er på p-pladsen hjemme hos min søster. Vi er lige kommet hjem fra Ikea og Amelia (som er 5 måneder ældre end Liva) går meget hurtigt end Liva. Og da hun så opdaget at Liva var langsom og ikke ligeså hurtigt som hende. Stoppe hun op og gik tilbage for at følges med Liva. Åhhhh det er altså kusine kærlighed. De to bliver bedste venner, det er de allerede 🙂

Her er lidt billeder fra vores fødseldags middag 🙂

IMG_8561 IMG_8562 IMG_8564 IMG_8565

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *