Alt muligt blandet

Fri fra arbejde og alligevel en masse at lave :(

Jeg har fri i dag, men alligvel føler jeg at jeg render rundt og stresser. Har været inde på strøget for lige at ordne nogen ting. Har handlet ind og er nu hjemme igen og spiser en hurtig frokost! Jeg har en hel liste af ting, som jeg gerne ville nå i dag inden jeg skal hente Liva igen. Kun huslige ting og det er jo røv kedeligt at skulle lave alle disse ting på ens fridag!

Liste for i dag:

  • Ind til strøget
  • Handle ind
  • Støvsuge
  • Vaske gulv
  • Ryde op – Der ligger legetøj ud over hele gulvet i stuen efter Liva har leget i morges.
  • Ligge vasketøj sammen
  • Ned i kælderen og ryde op – Kassen med julepynt skal ned.
  • Tømme opvaskemaskinen
  • Hente Liva og hygge med hende resten af dagen og aften 🙂 – Se det glæder jeg mig til 😉

Skal lige ha en kaffe først inden jeg går igang 🙂 Jeg elsker min Nespresso maskine!!!

IMG_8289

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *