Alt muligt blandet, Mad og opskrifter

Nytårs menu fra Cofoco

 

logo400x400Tobias og jeg havde til at starte med aftalt at vi skulle lave fondue i aften. Men Tobias ændret mening for nogen dage siden, da han ikke gad og lave mad. Og det kan jeg godt forstå, jeg havde det lidt på sammen måde. Så vi begyndte at kigge rundt på nette efter noget mad vi kunne bestille. Vi endte med at havde 2 valgmuligheder, nemlig sushi eller mad fra cofoco. Vi er blevet lidt træt af sushi, da vi har fået det meget her på det sidste. Så vi endte med at bestille Cofoco´s nytårs menu. Og jeg glæder mig så meget til at vi skal spise i aften.

Her er deres nytårs menu som vi skal havde i aften.

COFOCO´S NYTÅRSMENUEN 2013

Jomfruhummerbisque
serveret med stegte kammuslinger vendt i aske, lakserogn, 
dildolie, hytteost og friske ærteskud
~
Tournedos af oksemørbrad
hertil salmis sauce på 12-timers braiseret okse tilsmagt med 
trøfler, pommes Anna, hestebønner, vild timian, løgpuré, 
syltede persillerødder og skalotteløg
~
Variation af belgisk chokolade
70% mørk chokoladekage, mousse af mælkechokolade,
knust kakaoshortbread, to gange blåbær, vaniljeskyr, 
praliné på hasselnødder og frisk estragon
~
Serveret med italiensk bondebrød og økologisk smør

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *