Alt muligt blandet

Nytårsforsæt.

Jeg har aldrig været god til det med at lave et nytårsforsæt. Men jeg har tænkt en del over hvordan mit 2014 skal være. Og for det første vil jeg arbejde på at være den bedste mor jeg kan være for Liva. Lige meget hvor hårdt det er, så skal hun har det bedste liv og havde den bedste opvækst med kærlighed. Jeg skal arbejde med mig selv som person når det kommer til Liva. Jeg skal lære at havde mere tålmodighed over for hende. Jeg skal lære ikke at blive alt for irriteret eller sur på hende.

Det andet jeg har tænkt over er, at jeg vil gerne tænke mere på mig selv. Lade mig selv komme i første række, så godt som det er muligt. Selvfølgelig er Liva altid i første række, men ellers vil jeg gerne begyndte at tænke lidt mere på mig selv og hvad jeg vil med mit liv og opnå at drømme og mål.

Og til sidste ønsker jeg, at mit projekt Trold & Blomst får større succes i 2014. Måske mere på det professionel plan. Komme på nogen messer og få flere produkter end jeg har nu!

Tobias og mit forhold har haft en hård periode i år. Og vi arbejde stadig på at få det til at fungere og finde hinanden igen. Jeg håber, at vi som kærester kan finde en løsning på vores små problemer og få et bedre forhold med bedre kommunikation, ærlighed og masser af kærlighed!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *