Liva og jeg

Øv, en lorte aften!!

Tobias er ude. Så jeg er alene med prinsessen . Jeg er virkelig frustreret. Jeg har virkelig svært ved at ligge hende når hun skal sove. For mig kan det tage alt fra 30 min til 1 time. Tobias kan ligge hende på 10-15 min. Uden at hun skriger eller græder som hun gør med mig! Jeg har skrevt om det før, du kan LÆSSE OM DET HER

Nu har vi beslutte os for, at vi vil prøve at ligge hende uden at give hende en flaske. Hun plejer at få en flaske når hun skal sove. Og trods det så falder hun ikke i søvn med det sammen mere når hun får den. Hun er lys vågen og jeg skal især kæmpe med at få hende til at sove. Og her de sidste par nætter har hun nærmest ikke ville havde flasken. Så derfor har vi beslutte os for at stoppe med give hende den. Og i dag skulle være den første dag hvor vi ikke ville give hende den. Og det betød at jeg stod med en prinsesse som var meget ked af, ville ikke sove, græd og skreg mig lige i hovedet i mere end 1 time. Dels fordi det er mig der ligger hende, men nu gav jeg hende heller ikke nogen flaske! Så jeg har kæmpet i aften og det gjorde det ikke bedre at jeg blev frustreret over det, hun kan jo mærke det. Hun faldt til ro hver gang jeg havde hende i mine arme, så lage hun sit hovede på min skulder. Men hun sover ikke, hun kigger bare. Nogen gange peger hun rundt i værelset og begyndte at snakke 🙁 Og hver gang jeg lage hende i sin seng så starte gråd og skrig igen! Så jeg endte med at tage hende ind i stuen, slukket alt lyset, kun tv´et var tændt, slukket lyden på tv´et og satte mig i hendes stol (hun har en lænestol fra Ikea). Jeg satte hende ovenpå mig, så hun havde sin ene side mod min mave. Gav hende hendes sutteklud og lagde hendes dyne om hende. Vippe så frem og tilbage på stolen indtil hun faldt i søvn. Hun stoppe med at græde ligeså snart jeg havde sat mig i stolen ude i stuen. Og så tog det ikke mere end 15 min, så sov hun.

Øv at det skal gå sådan her når jeg skal ligge hende, men mega hyggeligt at hun faldt i søvn imens hun sad i mine arme.

Jeg som troede at jeg skulle hygge for mig selv i aften når Liva sov. Nææææ nej, jeg skulle lige kæmpe med at få hende lagt først. Og først da kl var 20.41 sov hun. Og jeg starte med at ligge hende kl 19.00. Så der røg min hygge aften. Min Natascha tid. Tid til mig selv, hvor jeg kan lave lige det jeg vil!!! Øv, øv, øv!!! Tobias får lov til at ligge hende i morgen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *