Liva og jeg

Barselsgave fra mit arbejde.

På mit arbejde får man en barselsgave når man har født. Det er godt nok 14 måneder siden jeg fødte Liva. Men jeg har ikke fået gaven før nu, da både arbejdet og jeg lidt havde glemt alt om det 🙂 Så i dag fik jeg lov til at gå en tur i børne afdelingen og vælge de ting jeg ville havde. Man får et fast beløb som man skal købe for. Og jeg ramte lige præcis beløbet og er meget glad for de ting jeg har fået med hjem til Liva.

Jeg valgte to styks sengesæt i junior størrelse  til hende. De er så søde og jeg glæder mig til hun skal bruge dem. Hun fik også en hovedepude. Det har hun nemlig ikke haft. Hun har sovet med min i en periode. Så nu har hun endelig fået sin egen! Så valgte jeg et tæppe til hendes legehjørne da jeg synes hun manglet det nå nu hun sidder og leger. Det er stort og så er det neutralt i farverne, så det passer fint ind i vores stue. Jeg fik også nogen bøjler til hendes skab. Hun har mange jakker der skal hænge. Så dejligt at jeg nu kan få det op i skabet, så det ikke skal ligge og tag plads fra andet tøj. Og så fandt jeg en bog til hende. Det handler om et lille pindsvin som vil flytte hjemmefra. Der er store billeder i bogen og fortællingen er ret sød.

kossan-dynebetrk-og--pudebetrk__0169003_PE322738_S4 sangfagel-dynebetrk-og--pudebetrk__0169009_PE322735_S4len-pude-til-tremmeseng__81779_PE207124_S4 vandring-spar-tppe-kort-luv__0132754_PE287622_S4hanga-brnebjler__75949_PE195239_S4 vandring---pindsvinet-bog__0143520_PE303088_S4

3 thoughts on “Barselsgave fra mit arbejde.

  1. Ej nogle lækre ting. Synes det er så god stil når virksomheder vælger at give barselsgaver til deres ansatte, i stedet for at se barsel som en negativ ting fordi medarbejderen ikke kan arbejde i en periode.

    Tillykke med dem! 🙂

    1. Hej Lisa…

      Ja det er virkelig dejligt at få sådan en gave. Ikea er nok også det bedste sted jeg har været hvor de virkelig gør noget for deres medarbejder. Og går op i at deres medarbejder er glade og har det godt. Tak 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *