Mad og opskrifter

Cofoco´s nytårs menue.

Som jeg skrev i et tideliger indlæg – Du kan læse det her, så havde vi bestilt mad til nytårs aften fra Cofoco. Vi gad i sidste øjeblik ikke at lave mad og var heldige at falde over Cofoco´s hjemmeside som havde en nytårs menue man kunne bestille, trods vi kun var 2 personer. Normal når man skal bestille mad til nytårs aften hos andre firmaer, så kræver de at man er minimum 6 personer/kuverter. Men ikke hos Cofoco og det gjorde at vi bestilte hos dem, plus at deres 3 retters menue lød rigtigt lækker!

Tobias kørte forbi deres resturent og hente maden ved 3 tiden på selve dagen. Det hele var pakket ned i små bøtter med en vejledning og 2 stykker kransekage 🙂 Der var nogen ting som skulle forberedes og laves. Så man endte alligevel med at stå i køkkenet og lave made. Men jeg synes at Cofoko havde forberedt det meste og vejledning var nem og meget brugervenlig 🙂

IMG_8645

 

IMG_8624

Vi gav Liva mad først (hun fik noget andet). Og så gik Tobias ellers igang med at forberede og varme hummersuppen op. Han endte med at lave det hele og gjorde virkelig sit bedste i at anrette vores mad/tallerkner til at ligene Cofoco´s ide til anretningen. Men det var vist ikke helt nemt 😉

Forretten var virkelig lækker. Det var hummersuppe med små kammuslinger. Men det endte med at Liva nærmest spiste begge vores supper. Jeg som lige synes hun skulle smage en ske hummersuppe. Dumt af mig! Den var åbenbart så god i følge hende, så hun blev ved med at bede om mere. Men den var også lækker og kunne også selv ha spist mere af den!

IMG_8627 IMG_8631 IMG_8633

Hovederetten røg også ned med stor nydelse. Det var Tournedos af oksemørbrad. Var faktisk positiv overrasket over hvor lækkert kødet var. Jeg var godt mæt efter hovederetten. Så vi ventet lidt med desserten.

IMG_8641

Desserten var jo ren paradis. Især for Liva!!! Tobias lavet en lille tallerken til hende. Jeg vil indrømme og sige at chokoladekagen var lidt for tung til mig. Den skulle jeg kæmpe mig igennem. Men chokolade moussen og de andre lækker ting der var med, det var virkelig en dessert jeg sent vil glemme. Hold nu op jeg nød den dessert. Og det gjorde Liva også. Hun var smurt ind i chokolade da hun var færdig og tallerken var tom.

IMG_8646 IMG_8648 IMG_8657 IMG_8659

Og så et lille plus til Cofoco for at vedlægge en værtindegave med i pakken. Jeg fik en  kogebog fra dem med deres opskrifter til en masse forskellige retter. Det er altså virkelig en god gave at få med. Jeg glæder mig helt til at skulle lave noget fra den! Har allerede fundet nogle retter jeg vil prøve at lave!

IMG_8622Til næste nyårsaften så bestiller jeg gerne hos Cofoco igen. Det er i hvert fald helt sikkert. Lækkert var det, trods at man alligevel skulle stå lidt i køkkenet og lave maden. Så 6 stjerner ud af 6 fra mig, Liva og Tobias 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *