Alt muligt blandet

Alenemor i 4 uger.

Tobias er rejst til Indonesien pga arbejdet. Så jeg er alene med Liva og Bonzo igen. Jeg har lagt en plan får hvordan jeg skal får det hele til at hænge sammen med Bonzos gåture samt Liva skal afleveres og hentes i vuggestue og mit arbejde.

Min plan for at gøre det nemmest for mig selv:
– Gå med Bonzo om morgen når jeg skal aflevere Liva i vuggestue (ca imellem kl 7.30-08.00) Så slår jeg to fluer med et smæk. Og så køre på arbejde bagefter.
– Jeg har fået fjernet alle mine aftenvagter (Kan ikke få passet Liva om aften) hvilket betyder at jeg har fri kl 15.30 hver dag. Så når jeg er hjemme ved 16 tiden, så går jeg op og henter Bonxo (han skal havde sin eftermiddags tur) og over og henter Liva sammen med ham. Igen får jeg slået to fluer med et smæk.
– Bonzos aftentur den får han men det er en hurtigt en, da Liva sover på det tidspunkt. Så hurtigt ned og få tisset af og op igen.

Liva har nogen lange dage i vuggestuen desværre. Og min samvittighed er heller ikke den bedste pga de lange dage hun får der over. Men når jeg så har fri så beholder jeg hende hjemme eller henter hende tidligt så vi kan hygge. Jeg har desværre stadig mine weekend vagter og de dage skal Liva passes af min lillsøster. Og det skal nok blive hyggeligt da hun jo har en datter der er 5 måneder ældre end Liva. Så de kan lege sammen hele weekenden imens jeg arbejder 🙁

Det bliver hårdt, men det skal nok gå. Jeg har jo familie og venner til at hjælpe mig hvis det brænder helt på!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *