Liva og jeg

Det sejler herhjemme med en 1 årige!

Jeg har de sidste to aftner ikke gjort andet end at ryde op i hele lejligheden pga Liva. Når hun er hjemme en hel dag, så hiver hun alt frem fra skuffer, skabe og kasser. Alt hvad hun kan få fingerne i det skal ned på gulvet. Seriøst, lejligheden ligner noget der er løgn!!! Og jeg kan virkelig ikke tag mig sammen og ryde op lige nu. Sidder i sofaen med alt rodet omkring mig og kan ikke overskue noget!

IMG_9237IMG_9236 IMG_9241I det jeg er igang med at tage disse billeder af alt rodet, så var Liva gået ud i køkkenet. For hun skulle også lige tømme alle skufferne der ude. Hold op et rodehoved hun er!!!

IMG_9240Nu sover hun, så jeg må nok tag mig sammen og ryddet alt op og gøre klar til en ny dag i morgen hvor hun kan rode hele lejligheden til igen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *