Alt muligt blandet

En dejlig fridag.

I dag har jeg haft fri fra arbejde og virkelig bare hygget mig. Jeg skypet med Tobias i morges og Liva blev så glad over at se ham. Hun grinte og smilte til ham! Derefter aflevere jeg Liva i vuggestuen sammen med Bonzo. Bonzo og jeg gik en lang tur i regnen bagefter. Det var ret hyggeligt, trods af det regnet og vi begge var våde da vi kom hjem. Da jeg kom hjem støvsuget jeg hele lejligheden og ordnet vasketøj. Tog der efter et langt bad 🙂 Smutte forbi banken og posthuset (skulle sende plakater afsted fra Trold & Blomst) og så i Fields og shoppe lidt nyt tøj 🙂 Fik lige lidt frokost på Joe and the juice – Mums!! Da jeg kom hjem gik jeg en eftermiddags tur med Bonzo med musik i ørene. Bonzo og jeg hente Liva over i vuggestuen på vej hjem fra vores gåtur. Og så ellers hjem og lege med prinsessen. Vi fik kartoffel/grønsagsuppe med pasta og brød til aftensmad, og det var Liva jo helt vild med 🙂 Så kom Liva et smut i bad og sover så nu. Så nu slapper jeg af i sofaen med Bonzo ved min side (han sover). dagibilleder2dagibilleder dagibilleder3 IMG_9187 IMG_9192

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *