Alt muligt blandet

Feber og hoster.

IMG_9030

Det kunne ikke blive et dåreliger tidspunkt at blive syg på, men selvfølgelig sker det nu. 1 dag før vi skal på skiferie i Sverige. Liva var syg med høj feber igår og var max pylret og ked af det hele dagen. Jeg måtte blive hjemme med Liva imens Tobias så var på arbejde og da han kom hjem tog jeg så på arbejde (aftenvagt) Jeg havde det selv ret dårligt men det blev være om aften imens jeg var på arbejdet.

I dag har jeg så måtte melde mig syg. Jeg har sindsygt ondt i halsen, hoster som om jeg er ved at blive kvalt hver gang. Har feber og har ingen energi. Jeg har sovet halvdel af min dag væk. Og ellers har jeg prøvet at slappe af så meget jeg kunne. Jeg har gået og pakket til vi rejser på skiferie i morgen tidlig. Jeg kan slet ikke overskude at vi skal køre til Sverige. Turen tager 8 timer (uden stop) Vi har både Liva og Bonzo med så vi kommer til at stoppe en del gange i løbet af dagen. Og det vil så tage længer tid end de 8 timer. Åhhhh jeg dør! Jeg vil derfor smutte i seng nu så jeg forhåbentlig kan være frisk til en meget lang tur i morgen.

IMG_9010 IMG_9017 IMG_9019

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *