Mad og opskrifter

Jensens Bøfhus med Liva.

I dag er det Valentinsdag og ikke noget vi går så meget op i. Men Tobias rejser i 4 uger fra på søndag af og derfor tænkte jeg vi skulle hygge lidt på denne fredag aften. Vi havde bestilt bord på Jensens Bøfhus, mere for at gøre det så nemt for os som muligt når vi har Liva med. Og Jensens Bøfhus er mega børnevenligt, så det var et perfekt sted at tag hen og spise. Vi fik lækkert mad og hygget helt vild. Liva havde fået en malebog og nogle farver fra en af tjenerne, så hun sad og tegnet det meste af tiden.

IMG_9119 IMG_9120IMG_9121 Livas hånd kom lige med i billedet da jeg prøvet at tag et af min mad. Hun var meget vild med min salat og ville helle tiden havde fingerne i den 🙂 Hendes egen mad røg fra hendes tallerken over til en lille skål og tilbage igen. Hun havde en fest med at flytte hendes mad frem og tilbage. IMG_9129Tobias skulle selvfølgelig lige havde lidt dessert og Liva holdte sig heller ikke tilbage med at smage på den. Vi havde en rigtigt dejlig aften på Jensens Bøfhus. Det er ikke sidste gange vi tag den hen og spiser 🙂IMG_9127 IMG_9128

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *