Alt muligt blandet

Kan ikke sove!!

Liva vågnet kl 04.00, så jeg måtte stå op, skifte hendes ble og få hende til at falde til ro. Hun faldt hurtigt i søvn 🙂 Men jeg har ikke kunne sove siden. Jeg er træt men jeg kan ikke falde i søvn. Jeg har ligget og gloet i mørket eller ind i væggen. Jeg har prøvet at ligge mig på alle måder med dynen over mig og uden dyne. Tobias ligger og snok sover og det sammen gør Liva. Så nu har jeg givet op og sidder i sofaen med Bonzo ved min side. (Han sover også)

Åhhh jeg har altså virkelig brug for søvn. Jeg er lidt stresset for tiden. Så det irritere mig at jeg ikke kan sove nu. Søvn er noget af det vigtigste for mig efter jeg har fået Liva. Fordi jeg kan mærke at det påvirker mig og hele min dag hvis jeg ikke får sovet. Og jeg har en virkelig lang dag på arbejde i dag 🙁  Åhhh, kan ikke overskude den her dag i dag.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *