Alt muligt blandet

Mormor er kreativ, nu hvor jeg havde glemt at give skifetøj med.

I onsdags hente min mor Liva fra vuggestuen og kørte hjem til sig selv så de kunne hygge lidt imens jeg var på arbejde. Men på vej hjem kaster Liva op i bilen og ud over sig selv. Jeg havde selvfølgelig ikke pakket skiftetøj ned i hendes pusletaske. Så da min mor var kommet hjem med hende og tog alt hendes tøj af, opdaget hun at der ingen ekstra tøj var til hende. Hvad gør man så!? Nu rendte Liva jo rundt med kun ble på og hun skulle jo ikke fryse! Min mor var kreativ og fandt en af hendes bluser frem. Hun bandt en knude i siden så den ikke var så lang og smøre ærmerne op.

Alt for sjovt at se hende rende rundt med den bluse på. Min lille prinsesse i mormors tøj 🙂

IMG_9196 IMG_9197 IMG_9198 IMG_9199

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *