Børnetøj og mode

Ny natdragt fra Joha.

IMG_9091

Se lige hvad jeg har fået ind af døren med posten. En hel ny dragt til prinsessen og så er den lilla. Ihhh altså den er virkelig lækker i kvaliteten og så ved jeg den vil holde prinsessen varm om natten når hun skal sove. Hun sover jo uden dyne. Hun hader sin dyne og ligger altid oven på den. Joha dragten er lavet af uld og så er den virkelig blød. Jeg har fået den fra Dreamsforkids.dk. Jeg kendte ikkesiden før jeg faldt over den da jeg sad på nette og kigget lidt efter nyt tøj til Liva. Det er en ret nem og overskuelig hjemmeside med børnetøj. Udover børnetøj, har de en masse andre ting:

Natlamper
Sengerande
Sengetøj
Uroer
Baby tæpper
Stofbleer
Ammepuder
Barnevognspuder
Puslepuder

Det er ikke sidste gang jeg køber noget hos dem. Levering var hurtigt og jeg havde dragten i postkassen inde for 2 dage. IMG_9088 IMG_9087 IMG_9085 IMG_9084

Vi er super glade for den her natdragt, så jeg overvejer virkelig at købe nogen flere til hende. Vi elsker mærket Joha!

Dette indlæg er sponsoreret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *