Liva og jeg

A trip down memory lane.

IMG_9312

Liva og jeg var hjemme hos min mormor igår og spise. Altid hyggeligt og så fik vi japansk mad 🙂 Som barn var jeg meget hos min mormor og har derfor mange barndomsminder med hende. Hun betyder meget for mig min mormor og jeg glæder mig altid til at komme hjem til hende!

Liva og jeg skulle lige rundt og kigge der hjemme (hun er meget nysgerrig og vil gerne se og røre ved alt ) og vi fandt en meget gamle træ soldat som min onkel havde som barn. Jeg kan huske den fra jeg var barn og har selv leget med den rigtigt meget. Jeg tog den ned på gulvet så Liva kunne prøve den. Og hun var hel vild med den. Flere gange fik hun samlet den (ikke på den rigtigt måde –  det ved hun jo ikke 🙂 ) Ihhh altså, det var lige før jeg tog den med hjem!!IMG_9311IMG_9304IMG_9309Livas første forsøg på at samle den 🙂IMG_9305Livas andet forsøg på at samle den. Hun blev bedre og bedre til det 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *