Børnetøj og mode

Bundgaard sko til Liva

Liva har indtil videre gået rundt i nogen prewalker fra Bundgaard. Vi har været super glade for dem og hun har haft dem på over alt. Desværre er hun vokset ud af dem, så vi måtte på udkig efter nogen nye. Men alle dem Tobias og jeg har kigget på var virkelig dyre – Jeg forstår ikke at børne sko skal være så dyre. De vokser jo så hurtigt ud af dem. Men så var vi jo på Fisketorvet i lørdags og der fandt vi i Paw sko butikken et par Bundgaar sko på tilbud. De er godt nok hvide, men til den pris kunne vi ikke sige nej. Så det gør ikke noget at de bliver beskidte over i vuggestuen nå hun skal ud. De er super smart og sidder perfekt på hende. Jeg elsker mærket Bundgaar!

IMG_9582IMG_9594

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *