Alt muligt blandet

Jeg giver ikke op!

Jeg hader at træne og det er alt fra styrketræning til holdsport. Jeg har prøvet mange forskellige slags træningsform og for det meste ender det med at jeg syns det er røv sygt! Men så fortalte en veninde mig om Energii og hvordan det forgår. Jeg tænkte at det må jeg jo lige prøve og se hvad er. Og nu er jeg vild med det. Måske er det også det eneste træningsform jeg synes er sjovt og det er grunden til jeg gerne vil forsætte med det. Tobias har derfor været så sød en kæreste og købe 10 timer til mig!

I dag var jeg så for første gang til en time der hed Power Reformer og det var ret hårdt. Det skal lige siges at jeg er ny i det her, så jeg synes det var hårdt! I dag var min 4 gang, og altså først gang jeg er til Power Reformer. Sidste gang var jeg til Classic Reformer og de to første gang var jeg til Intro Reformer. Men er lidt stolt over mig selv og at jeg har været til det 4 gange nu. Jeg tror jeg vil blive ved med det det her i et stykke tid, jeg giver i hvert fald ikke op med det inde for den nærmeste fremtid 🙂

Infor om Intro Reformer:
Her bliver du klædt på til at kaste dig ud i Classic eller Power Reformer. Du vil få en grundig gennemgang af Reformeren og i alle øvelser vil der være fokus på teknik og vejrtrækning. Intro Reformer har til formål at give dig en god og tryg start på dit nye Reformer træningsliv

Infor om Classic Reformer:
Når du har lært Reformeren at kende, er Classic Reformer en time der giver dig mulighed for at fordybe dig i teknik og udvikling af din core. På disse hold er musikken mere afdæmpet og tempoet sat en smule ned. Classic Reformer er et hold, hvor alle kan være med og som alligevel udfordrer dig på styrke og smidighed. Hele kroppen bliver trænet grundigt igennem.

Info om Power Reformer:
Den ultimative workout for hele din krop. God musik og tempoet er højt, du bliver udfordret på belastning og teknik, og du får mulighed for at presse dig selv maximalt i hver eneste øvelse. Power Reformer er for dig, der vil have mest muligt ud af din træning hver gang og kan lide, at der skal arbejdes for sagen.

IMG_9456

IMG_9536 IMG_9537 IMG_9538

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *