Liva og jeg

Kærlighed til Peter Plys og hans venner.

Jeg vokset op med at se Peter Plys da jeg var lille. Jeg så altid den gamle klassiske tegnefilm om Peter Plys og alle hans venner (tror den er fra 1977). Jeg fik Tobias til at finde den på nettet med original dansk tale og den ligger nu på vores ipad.

Liva er stadig vild med Timmy Tid, men jeg prøver lidt at få hende til at komme videre og lære at se film hvor der er flere samtale i. Til dels for at hun kan få udviklet sit sprog og det kan hun ikke ved at se Timmy Tid. Så fx Bamse og Kylling, Kaj og Andrea, Byggemand Bob og Postmand Per har jeg hente ned til hende. Og det vil hun også gerne se, men kun i 5-10 min og så keder hun sig. Når hun ser Timmy kan hun sidder i 1 time og 20 min. (så lang tid er en dvd med Timmy) Og det er jo helt vildt!

Nu prøver jeg så med den søde bjørn som alle har en lille kærlighed til. Mit ynglings dyr var æsel og er det stadig. Jeg glæder mig til at se hvilket dyr bliver Livas ynglings. Indtil videre har Liva set 20 min af den uden at kede sig. Så det er okay, vi tag den i små bider 🙂 Det er jo nostalgi for mig at sidde og se den tegenfilm igen. Den bringer så mange minder frem og når jeg sidder og ser den med Liva så kan jeg ikke lade vær med at smil. Der er et eller andet magisk over at sidde og se en tegnefilm som den, sammen med min datter. At dele det øjeblik med hende er så hyggeligt og dejligt. Jeg kunne godt  finde på at sætte mig ned, helt alene og se den hele færdig, bare for hyggens skyld. (Hvis jeg bare havde tid til det)

IMG_9584

IMG_9586 IMG_9592

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *