Liva og jeg

Så kom feberen!!

Torsdag nat var jeg oppe med Liva for at trøste hende. Åhhh hvor var hun ked af det. Hun havde næsten 40 i feber og brændt helt vildt. Liva havde 14 dage tideliger fået sin MFR-vaccinen, så vi regnet med at det var den der ramte hende nu. Vi kunne ikke få børnepanodil (flydende) ned i hende uden at hun spytte det ud igen fordi hun græd så meget. Normal bruger vi stikpiller, men dem havde vi ikke flere af 🙁 Tobias endte med at ligge sig ind på sofaen og sove, så han bare kunne være lidt frisk om morgen. Jeg var så oppe med hende hele natten. Hun faldt lidt til ro ved at ligge i mine arme oppe i vores seng. Efter flere forsøg med at få hende til at tag en ske flydende panodil, lykkes det mig til sidst give hende en halv ske (ca ved 4 tiden) og så faldt hun endelig 100% i søvn og sov så til kl var 6.30. Jeg var så træt og have ingen energi eller overskud. I mens Tobias gave hende morgenmad og tøj på, fik jeg sovet en lille time. Jeg ringet til arbejdet og fik lavet min dagvagt om til en aftenvagt.

Da jeg ringet til vuggestuen for at sige at Liva var syg var det den pædagog (der ikke havde snakket så pænt til mig til mødet) der tog telefonen. Jeg forklaret hende at Liva havde feber pga MFR-vaccinen og at hun ikke kom i vuggestue. Hun virket ret skeptisk og spurgte om jeg nu også var sikker på at det var den vaccine? Jeg blev sku lidt sur på hende over at hun ikke troede på at det var grunden til Liva ikke kom i vuggestue. Jeg sagde selvfølgelig ikke noget og fik hurtigt afslutte samtalen på en pæn måde.

Liva og jeg hygget ellers med at se Peter Plys og Timmy Tid på ipaden. Vi leget lidt, men der skulle ikke særlig meget til før hun brød ud i gråd, hun var meget pylret og ked af det hele dagen. Jeg putte hende i badekar og der sad hun og hygget lidt – i den tid hun sad i badekart var hun rigtigt glad, nok det eneste tidspunkt på dagen hun ikke var ked af det eller pylret. Da hun kom op og fik tøj på kunne jeg se hun var træt. Jeg satte mig i sofaen med hende og der gik ikke 5 min så sov hun oven på mig. Åhhh et dejligt øjeblik, jeg nød det helt vildt. Det er jo ikke noget hun gør mere. Jeg savner at hun sover på mig eller i mine arme!!IMG_9545

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *