Børnetøj og mode

Softshell Jakke – Ej Sikke Lej

Vi er så heldige at få lov til at teste en softshell jakke af mærket Ej Sikke Lej fra Filabel.dk. Da jeg modtog den med posten i fredags var jeg meget hurtigt med at få den ud af posen. Hold nu op den er lækker. Jeg tog mig selv i at køre hånden hen over jakken, jeg skulle jo lige mærke kvaliteten 🙂 Liva har aldrig haft en softshell jakke før, men det er perfekt nu hvor flyverdragten og vinterjakken skal gemmes væk og da det stadig er for koldt til at have en forårs jakker på.
Jakken er vandafvisende, vindtæt og åndbar, og så har den blødt orangerødt fleece foer inde i.

Jeg er er vild med den lilla og orange farve og så har jeg jo en svaghed for ugler 🙂 Så det er indtil videre kærlighed ved første blik 🙂 Jeg glæder mig til at give Liva jakke på og hun kan få testen den godt igennem den næste tid.

IMG_9326 IMG_9327 IMG_9328 IMG_9329

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *