Alt muligt blandet

De er bedste venner.

Jeg fanget lige et lille øjeblik imellem Bonzo og Liva. Liva sad i græsset og hygge sig i det Bonzo kommer hen og ligger sig ved siden af hende. Og så var han så heldig at få et kram. Bonzo har fra dag 1 af da vi kom hjem med Liva fra hospitalet været ligeglad med hende. Jeg har selvfølgelig holdt hende ned til ham fra hun var nyfødt så han kunne snuse til hende. Men han har ellers været ligeglad med hende.

Nu er hun kommet i den aldre hvor hun synes han er sjov og hun jager ham rundt der hjemme. Hun snakker til ham, skubber ham væk hvis han ligger i vejen og prøver at kramme ham hvis hun får muligheden for det. Hun er også begyndt at ville holde hans snor når vi går ture med ham. De to er blevet bedste venner og at se de to have det øjeblik sammen som jeg gjorde i lørdags betyder al verdens for mig.

IMG_9869 IMG_9872 IMG_9873 IMG_9874

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *