Alt muligt blandet

En sidste hilsen.

Der er meget stille her inde i dag, men det er dels fordi jeg ikke rigtigt har noget at skrive om eller noget jeg vil ud med 🙁  Mine tanker er andre steder og ja mit humør er helt nede. Jeg har været ret sur, ked af det og  frustreret. Og det er gået ud over Tobias. Sagt på en pæn måde, så er han ikke så glad for mig i dag 🙁

Min kære gamle morfar blev begravet i dag. Vi var alle samlet og det var en smuk begravels. Han lå i en flot enkel hvid kiste med lilla og hvide blomster oven på. Min mormor havde valgt de farver. Så min søster og jeg plus resten af familien, havde også købet bårebuketter i de farver. Vi sang nogen salmer og præsten holdet en fin tale. Efter begravelsen tog vi alle hjem til min mormor og fik lidt mad.

foto 2Min mormor og morfar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *