Sommerhus

Køkkenet i sommerhuset er snart klar.

Som i ved er vi jo igang med at bygge sommerhus. Men jeg tænkte at i lige vil se lidt billeder af vores nye køkken. Vi tog i Ikea og som jeg skrev i et tideliger indlæg så kunne vi ikke bestemme os for hvilket et vi skulle vælge. Men vi endte med at gå helt modsat af hvad vi havde set på og valgte et mere moderne køkken i sortbrun farve med hvide højglans låger. Det var udstille i Ikea og da vi så det var vi 100% sikker på at det skulle være det. IMG_9802

Her er det køkken vi så i Ikea.

Skærmbillede 2014-04-13 kl. 19.12.10

Vores køkken som vi har fået tegnet i Ikea.

IMG_9829 IMG_9832Billeder af køkkenet imens det bliver samlet.

Det færdige resultat får i når vi kommer op på onsdag. Så tager jeg lige et par billeder af det der 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *