Alt muligt blandet

Stresset og bagud med blogindlæg

Liva er syg igen, denne gang med diarre. Hun har haft det hele weekenden og nu også i dag. Så hun er hjemme fra vuggestue og ligge og sover ude på altanen lige nu. Det er heldigvis min fridag, men må lige se hvad vi gør i morgen hvis det forsætter. Jeg synes hun har været meget syg på det sidste. Øv altså, jeg håber hun bliver frisk igen hurtigt.

Jeg er lidt stresset for tiden og føler jeg skal en masse ting jeg ikke kan nå. Jeg er bagud med blogindlæg og arbejde på Trold & Blomst. Jeg føler ikke jeg har styr på mit liv. Jeg føler ikke at jeg er en god kæreste eller en god mor. som i også kan læse om her. Jeg får ikke set mine veninder så tit som jeg gerne vil eller min bedste ven. Jeg får ikke set mine mindre søskende (er den ældste ud af 5) som jeg gerne vil. Men har bare ikke tid eller overskud.

Min kære morfar sov stille ind natten til lørdag – Hvilket var det bedste for ham og jeg håber og tror på at han er et bedre sted nu. Har siddet på hospitalet sammen med resten af familien for at sige farvel siden tirsdag. Og endnu en grund til hvorfor der har været stille på bloggen.

Der sker meget lige for tiden og jeg kan ikke overskude noget. Jeg er stresset. Jeg prøver så godt som jeg kan for at få det hele til at hænge sammen her hjemme. Så i må bære over med mig og at der er stille på bloggen lige for tiden. Men jeg har så meget at se til lige nu at jeg ikke kan overskue at skulle lave blogindlæg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *