Liva og jeg

Hopper over hvor gærdet er lavest.

Liva og jeg har virkelig haft en dejlig dag i dag. Vi har snakket (baby sprog), grint, leget, og gået en lang tur. Men her til aften da jeg skulle ligge hende til at sove gav jeg lov til noget jeg normal ikke vil gøre. Det er nemlig ikke noget hun skal bliver vand til eller tror at det er i orden at vi gør det hver aften. Da hun skulle ligges var hun igang med at se Peter Plys – Jeg har skrevet om Peter Plys i et andet indlæg – kan læses her. Men nu er hun blevet så glad for ham at hun ser hele tegnefilmen færdig og den vare jo en time! Hun kan næsten sige hans navn – hun siger Pys. Det er så sødt når hun siger det 🙂

Nå men tilbage til hvad jeg ville skrive om – jeg gav hende lov til at få ipaden med ned i hendes seng så hun kunne få lov til at se den færdig. Og der lå hun så og hygge sig imens Bonzo sov på gulvet ved siden af hende og jeg gik og ryddet op i lejligheden. Da filmen var ved at være færdig var hun stadig ikke faldet i søvn. Havde håbet på hun ville blive så træt at hun ville falde i søvn inde den slutte. Men nej desværre, hun var lys vågen. Og hun er ikke dum, for da den så slutte så starte hun tegnefilmen forfra! Og så starte den dårlig stemning. Jeg gik nemlig ind og sagde at hun kun måtte se den 1 gang og at man ikke måtte starte tegnefilmen forfra. Hun blev sur, skreg af mig, kaste med bamser efter mig og prøvet at hive ipaden ud af mine hænder. Hun har sku et stort temperament hvis det ikke går efter hendes hoved. Så jeg gav mig – ved godt at det er forkert. Men så var der en lille stemme oppe i mit hoved der sagde: hun ligger og hygger, det er lørdag aften, lad hende dog bare, osv osv.

Hun lage sig ned med det sammen da hun fik ipaden og lå så og så noget af tegnefilmen – for da jeg kigget til hende igen 5 min efter så var hun faldet i søvn. Så ja jeg tog den nemme løsning i dag og lod hende få sin vilje. Hun faldt i søvn glad og det er det vigtigste, ikke???IMG_0803 IMG_0804 IMG_0805 IMG_0807

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *