Alt muligt blandet

Hurra, hurra, hurra!!!

I dag er det bloggens fødselsdag hurra, hurra, hurra.

I dag er det 1 år siden jeg lavet mit første indlæg. Hold nu op hvor er tiden gået hurtigt! Tænk at jeg har blogget i et år. Det er lidt stort for mig, dels fordi jeg er ordblind. Jeg troede ikke jeg ville blive ved da jeg starte, fordi jeg var bange for alle mine stavefejl i mine indlæg. Men dem tænker jeg slet ikke på mere når jeg skriver her inde. Og dem der følger med og læser min blog ved jeg er ordblind. Og at jeg virkelig gør mit bedste i at man kan læse hvad jeg skriver 🙂

Jeg er rigtig glad for, at jeg satte mig ned og tog beslutningen om at starte en blog op for 1 år siden. Når jeg ser på min blog i dag, kan jeg mærke, hvor stor betydning den har fået for mig.  Selv om den også kan være ret besværlig. Den kræver tid og skal opdateres jævnligt – også når jeg ikke gider. Og ja der er dage jeg ikke gider eller ikke har tid til at skrive indlæg.

Da jeg starte bloggen op, boede jeg i Barcelona med Tobias, Liva og Bonzo. Jeg var stadig på barsel og Liva var kun 4 måneder på det tidspunkt. Barcelona, varme, strand, barsel, ud og spise næsten hver aften. Åhhhh ja det var et lækkert liv dengang 🙂 Nu et år senere, arbejde, praktiske ting, hente og bringe Liva fra vuggestue, og alt det andet der høre til et alm familie liv i DK. Sikke et lækkert liv vi har nu i forhold til før 😉 He he..

Ej der er sket meget på dette år som er gået. Og når jeg kigger tilbage på alle mine blogindlæg så er den jo fyldt med dejlige minder med Liva og hendes udvikling. Det er jo også mest for hende og min egen skyld jeg har lavet denne blog. For at kunne se tilbage på alle de dejlige øjeblikke jeg/vi har haft med Liva. Og når hun så bliver større kan hun selv læse alle de ting vi har oplevet. Jeg er selvfølgelig lidt ked af jeg ikke starte med at blogge da jeg var gravid. Men bedre sent end aldrig 🙂

Endnu engang tillykke med fødselsdagen. Bloggen længe leve: hurra, hurra og så det lange…hurraaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *