Ferie og rejser

Mallorca vi vil savne dig!

IMG_0339I aften vender vi atter snuden mod Danmark. Nu er det tilbage til virkeligheden med tøjvask, madlavning, arbejde, rengøring og de generelle bekymringer. Hernede har jeg ikke skulle tænke på noget andet end hvilken kjole jeg vil have på hver dag (når jeg altså ikke var i badetøj). Hver gang Liva spildte på gulvet, kom der en og fejede det op, og værelset blev rengjort hver dag (af andre end mig). Det lyder som om jeg aldrig har prøvet at være på ferie før – det har jeg. Men ikke på den her måde med Liva. Og det er virkelig dejligt ikke at skulle tænke på noget men bare hygge og slappe af. Pleje vores lille familie med kærlighed, sjov og ballade.

Jeg tror og håber på at Liva har haft en dejlig uge sammen med Tobias og jeg her på Mallorca. Hun har i hvert fald fået en masse oplevelser sammen med os i poolen, på stranden og på legepladsen. Vi har også hygget med tegnefilm på min computer eller hendes ipad når vi skulle slappe af på værelset. Hun har også været rigtigt god til selv at lege og underholde sig selv under hele ferien.

Jeg tror hun har haft godt af at komme væk fra hverdagen, vuggestuen og alle de daglige rutiner og bare være sammen med Tobias og jeg. Jeg synes hun har udviklet sig meget i den her uge. Hun er selvstændig og nysgerrig og så har hun løbet rundt i mellem de andre børn og leget. Hun har lært at sige en masse ord – især nej er hendes ynglings ord lige for tiden.

Jeg har i hvert fald nyt en hel uge på Mallorca. Og nydt at være sammen med Liva og Tobias, hvor vi  bare har kunne slappe af og hygge som en lille familie.

Helt bevidst har vi booket os ind et hotel med en masse andre børn og aktiviteter, så der sker noget for Liva hver dag. Og vi er gået efter et hotel med børnepool og legeplads. Vi har også bevist booket et værelse med have, så når Liva sov om dagen så lå vi ude i haven og nød solen. Jeg ville ikke sidde inde på et hotelværelse på fx 3 sal og glo når hun skulle sove. Så den her ferie er valgt med fokus på Liva.

Vi bor på dette hotel, og jeg synes værelset har været lækker, maden om morgen og om aften har også overrasket os til det positive. Børne områderne har været fantastisk, så det har været nemt at være på ferie med den lille prinsesse 🙂 Og vi har nydt det fuldt ud!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *