Min drøm

Så er det i morgen det sker!

IMG_0093Jeg sidder endelig ned for første gang i dag. Er vild træt og går også i seng efter dette indlæg. Jeg skal være frisk til i morgen og klar til at sælge mine produkter fra mit eget mærke. HVOR FEDT ER DET LIGE!!!!

Jeg har været inde og stille min stand op, så den kunne være klar til imorgen. Det tog længer tid end jeg havde regnet med. Faktisk fra kl 9.00 i morges til 21.00. Men jeg endte også med at måtte køre i IKEA for at købe 2 borde mere, så mine plakater kunne ligge fremme. Troede at et bord var nok, men det var det så ikke med alle de plakater jeg har 🙂 Tobias har været forbi og hjælp mig i et par timer. Så kørte vi sammen hjem og hente Liva og så tilbage til messen igen og arbejde videre. Vi fik også lige spist en lækker frokost sammen og snakket lidt. Bare os to ude i solen! Dejligt at vi lige fik lidt tid sammen også. Elsker altså min mand, han er den bedste kæreste. Han tror på mig og min drøm. Støtter mig og griber mig hvis jeg falder. Han er fantastisk og den bedste kæreste jeg nogensinde har haft! Mit livs kærlighed. – Nå men det var lige et sidespor 🙂

Standen er nu klar, jeg glæder mig helt vildt. Jeg føler lidt jeg er på udebane! I dag da jeg stod der inde og kigget rundt på alle de andre der også var ved at gøre deres stand klar, blev jeg usikker på mig selv og mine produkter. Men jeg tror det er en naturlig ting at jeg havde det sådan. Jeg har jo aldrig prøvet at deltage i en messe før med mine egen produkter. Jeg udstiller og sælger ikke kun mine produkter men også mig selv. Og det er lidt skræmmende at jeg skal stå en hel weekend og sælge mig selv og mine produkter til forældre, familier og endelig mødre eller fædre. Hvad nu hvis der ikke er nogen der køber noget hos mig!? Hvad hvis det flopper total??

Jeg er virkelig nervøs for i morgen og søndag, men jeg håber på at det kommer til at gå godt. Jeg har ikke nogen forventninger andet end at det godt kan gå hen og blive nogen lange dage hvis der ingen der køber noget hos mig. Men nu må vi se hvad der sker. Jeg lover at skrive om det 🙂

Nu vil jeg smutte i seng og få lidt søvn så jeg kan være frisk til i morgen. Sov godt alle sammen 🙂IMG_0090Kom til en meget tom plads i morges.

IMG_0091IMG_0095IMG_0097IMG_0100IMG_0101IMG_0094

1 thought on “Så er det i morgen det sker!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *