Alt muligt blandet

Tilbage til virkeligheden.

Vi kom hjem fra ferie igår nat/morges og lige siden har jeg været igang med praktiske ting. – Har selvfølgelig sovet i nat, men ja i ved vel hvad jeg mener. Jeg skulle vaske alt vores tøj som vi har haft med. Det var lige 4 maskiner og så skulle det op og hænge til tørre bagefter. At hænge 4 masker vasketøj op til tørre det tager sku tid og plads! Vi havde vasketøj hængene over det hele i lejligheden igår!

I løbet af ugen har der også været travlt på www.troldogblomst.dk og der var røget mange ordre ind. Hvilket er helt vildt fedt, jeg er så glad for at mine plakater bliver købt og at de skal hjem og hænge hos en masse heldige børn. Så igår bruget jeg ret meget tid på at gøre alle ordre klar til at blive sendt afsted. Efter det skulle jeg ned på posthuset og sende dem alle sammen.

Efter posthuset cyklet jeg forbi Fakta og handlet ind. Køleskabet var jo tomt her hjemme, så jeg skulle jo have alt. Det var lidt hårdt at cykle hjem med en stor Ikea pose på ryggen fyldt med indkøbsvarer. Men jeg klaret den selvfølgelig 🙂

Hjem igen og få styr på nogen ting på netbank og ryde op. Var heldig at jeg lige fik 30 min afslapning i sofaen og så skulle jeg ellers over og hente Liva i vuggestuen. Hjem og hygge/lege med hende og så skulle aftensmaden jo laves. Derefter se lidt tegnefilm på ipaden i vores seng og så ligge hende til at sove.

Det var så mandag. I dag har jeg haft lige så travlt med alt muligt praktiske ting som bare har gjordt at min dag er fløjet væk.

Liva og jeg havde en hyggelig morgen, vi så ramasjang, leget lidt og spiste morgenmad i sofaen. Jeg afleveret hende i vuggestuen ved 8.30 tiden. Hjem igen og ryde op efter Liva havde leget med alt sit legetøj. Der var flere ordre fra Trold & Blomst som skulle sendes afsted i dag, så igen skulle de gøres klar og afsted på posthuset. Jeg havde en tid hos min psykolog og snakke med hende i en time. På vej hjem sad jeg i kø inde inde i byen og det tog mig næsten en 40 min at komme hjem. Ud og gå med Bonzo og derefter over og hente Liva fra vuggestuen. Glemte i farten hendes klapvogn der hjemme, så vi skulle gå hjem fra vuggestuen, hvilket tog en krig fordi Liva ville jo gå hele vejen hjem. Men det var vild hyggeligt og vi så både på busser, toge og biler 🙂

Tobias lavet aftensmad og imens lage jeg alt vores vasketøj sammen og ind i skabet da det var blevet tørt. Nu har vi lige spist og Liva render rundt og leger, jeg sidder og skriver dette indlæg og Tobias er igang med at hente de sidste 2 episoder ned fra Game Of Thrones. Så når Liva sov i aften så skal vi sidde og hygge med de 2 episoder. Jeg glæder mig. Elsker den serie.

IMG_0577

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *