Ferie og rejser

Vi har det godt :)

Liva sover og Tobias er ude og cykle. Jeg ligger i vores lille have og nyder solen. Men under en parasol, da jeg har fået alt for meget sol igår. Det brænder helt vildt og gør også ret ondt. Så ingen sol til mig i dag 🙁

Vi hygger os virkelig, men indrømmer at det hurtigt kan blive for ensformet kun at være på hotellet. Det er perfekt når vi har Liva, men for både Tobias og jeg måtte der godt ske lidt mere end pool og hotel. Vi plejer aldrig at rejse sådan her – altså booke os ind på et hotel med all inclusive og kun være der. Når vi rejser så rejser vi rundt og oplever kulturen, byen, historie osv. Men nu har vi Liva og hun er i en alder nu hvor vi ikke kan rejse som vi plejer. Det er i hvert fald alt for besværligt! Så det må vi vente med til hun er lidt ældre. Men som sagt vi hygger os og især Liva hygger sig. Og det er jo det vigtigste lige nu 🙂 Det skal lige siges at vi har været lidt ude og kigge – vi lejet 2 cykler her forleden hvor vi så cyklet ned til havnen og så på både.

I morgen vil vi prøve og leje en bil og køre lidt rundt på Mallorca. Bare for at opleve lidt mere end gågaden, hotellet og vores pool 🙂

Her er lidt flere billeder af de sidste par dage.IMG_0457IMG_0456 IMG_0427 IMG_0408 IMG_0242 IMG_0375 IMG_0381IMG_0377 IMG_0301 IMG_0292

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *